Passion4sales B2C voor Volvo en Eneco op het autosalon 2019

Onze Passion4salesteam’s waren aanwezig om het nieuwe concept van Volvo en Eneco uit te leggen aan de prospecten op het autosalon van Brussel 2019 ! Wij zijn heel trots op de resultaten die er zijn geweest voor de eerste editie.

 

 https://voltsbyvolvo.be/

EEN NIEUW ENERGIECONTRACT VOOR UW HUIS MET 100% GROENE STROOM.

Afkomstig van Belgische zon en wind.
Gelanceerd door Volvo.

WAT IS DE ZIN VAN EEN ELEKTRISCH AANGEDREVEN WAGEN ALS U GEEN GROENE STROOM GEBRUIKT?

56% van de Belgen die plug-in hybride of elektrisch rijden, staan nog niet stil bij de stroom waarmee ze hun wagen opladen.

RIJ ZOALS HET BEDOELD IS.

Telkens u thuis uw auto oplaadt, rijdt u zonder impact en zonder uitstoot.
ALLES BIJ VOLVO DRAAIT OM MENSEN. DAAROM ZOEKEN WE ELKE DAG NAAR NIEUWE MANIEREN OM ONZE IMPACT TE VERKLEINEN OP DE WERELD WAARIN WE LEVEN.
Met Volts by Volvo geniet u thuis van groene stroom die volledig uit zon en wind komt. Dat zijn twee bronnen die onuitputtelijk zijn en het milieu niet belasten. Hebt u een elektrisch aangedreven wagen die u thuis oplaadt, dan rijdt u in elektrische modus met Volts by Volvo volledig CO2-neutraal.
Overschakelen op Volts by Volvo is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille. Want als u tijdens het Autosalon (van 18 t.e.m. 27 januari 2019) intekent,
krijgt u 3 jaar lang liefst 15% korting op uw jaarlijkse stroomfactuur. Dat maakt van Volts by Volvo een supervoordelige deal voor uw Belgische groenestroomcontract.
De stroom van Volts by Volvo wordt integraal opgewekt op Belgische bodem. Door te kiezen voor stroom uit onze eigen Belgische zonne- en windparken maakt u dus niet alleen uw eigen huis en wagen schoner, maar helpt u België ook om een stukje duurzamer te worden.
Passion4sales B2C voor Volvo en Eneco op het autosalon 2019
Tagged on: